|
Post by Admin on Oct 28, 2013 21:17:19 GMT 2
Καλώς ήλθατε στο Forum! Ελπίζουμε να βοηθήσει στην καλύτερη επικοινωνία όλων μας! Περιμένουμε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας! Με εκτίμηση, Ο διαχειριστής
|
|
|
Post by madskoyr on Oct 28, 2013 21:52:28 GMT 2
Πολλή ωραία προσπάθεια. Είμαι στη διάθεση σας για καινοτόμες ιδέες και προτάσεις
|
|
|
Post by Admin on Oct 29, 2013 10:42:54 GMT 2
Ευχαριστούμε για τη στήριξη! Ο στόχος νομίζω ότι είναι κοινός και αυτός είναι τα παιδιά μας!
|
|
Μαίρη Σωτηροπούλου Αντζουλάτου
Guest
|
Post by Μαίρη Σωτηροπούλου Αντζουλάτου on Oct 29, 2013 12:01:25 GMT 2
Μπράβο Σας. Είναι μία εξαιρετική προσπάθεια και πιστεύω να βοηθήσει τα παιδία μας και εμάς !!!
|
|
|
Post by madskoyr on Oct 29, 2013 19:22:55 GMT 2
Σε τι θέματα θα μπορούσαν να κινηθούν τα παιδιά ? Σε απλά ιστορικά, ανάλογα με την τάξη που είναι ? Υπάρχει διδακτέα ύλη ιστορίας στις μεγάλες τάξεις? Ρωτάω επειδή δεν ξέρω, αλλά εάν υπάρχει και υπάρχει και ανταπόκριση, είναι καλό να μαθαίνουν σιγά σιγά την ιστορία αυτού του τόπου με παράθεση απλών σημαντικών γεγονότων.
|
|
|
Post by Admin on Oct 29, 2013 19:32:22 GMT 2
Αναφέρεστε στη διδασκαλία του μαθήματος της Ιστορίας στην πρωινή ζώνη? Η ύλη για κάθε τάξη καθορίζεται από το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών. Επειδή συμμερίζομαι την άποψή σας περί "παράθεσης γεγονότων", αν θεωρείτε πως μπορώ να βοηθήσω κάπου, ευχαρίστως!
|
|
|
Post by madskoyr on Oct 29, 2013 19:39:10 GMT 2
Θα ήταν καλό, πάντα, σύμφωνα με την άποψη μου και χωρίς να ξέρω εάν γίνεται ήδη, πριν από ημερομηνίες που 'σημάδεψαν την ιστορία αυτού του τόπου να γίνεται μαι απλή αναδρομή είτε αυτό είναι στην πρωινή ζώνη είτε στη μεσημεριανή.
|
|
|
Post by Admin on Oct 29, 2013 19:44:21 GMT 2
Μόλις οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του Ολοήμερου θα προσπαθήσω να εντάξω μία τέτοια "δραστηριότητα". Στη λειτουργία της πρωινής ζώνης δεν μπορώ να παρέμβω, ωστόσο θεωρώ ότι οι συνάδελφοι κάνουν το καλύτερο δυνατό!
|
|